Juniorit

Rauma Basket toivottaa kaikki tervetulleiksi kokeilemaan ja pelaamaan koripalloa! Tällä hetkellä tarjoamme pojille ja tytöille joukkueet mikroista aina aikuisten joukkueisiin. Tämän lisäksi on tarjolla on Pikkusudet-koriskoulu perheen nuorimmille.

Haluamme tarjota kaikille harrastajille sopivat ryhmät, joissa pääsee kokemaan liikkumisen iloa ja – mikä parasta – oppimaan korista ja sosiaalisia taitoja.

Toimintaan voi tulla koska tahansa tutustumaan. Kaikissa juniorijoukkueissa on käytössä kahden viikon maksuton tutustumisjakso.

Ilmoita harjoituksiin osallistumisesta  joukkueiden vastuuvalmentajille tai  joukkueen sivuilla.

Nyt on loistava aika aloittaa uusi harrastus! ⁠

Kaikille uusille pelaajille loppukausi vain 30 euroa! ⁠

⁠Rauma Basket toivottaa kaikki tervetulleiksi kokeilemaan ja pelaaman koripalloa. Tällä hetkellä tarjoamme pojille ja tytöille joukkueet mikroista (alkaen 2015 syntyneistä) aina aikuisten joukkueisiin. Tämän lisäksi on tarjolla on PikkuSudet koriskoulu perheen nuorimmille.⁠

⁠Uusi koripallosta kiinnostunut pelaaja on aina tervetullut oman ikäluokkansa harjoituksiin. Löydät joukkueiden tiedot ja treeniaikataulut Rauma Basketin verkkosivuilta osoitteesta https://www.raumabasket.fi/joukkueet/

Kysy lisätietoja joukkueenjohtajalta (yhteystiedot joukkueen sivuilla), sähköpostilla info@raumabasket.fi tai viestillä Facebookin tai Instagramin kautta!