Seura

Rauma Basket Ry

Rauma Basket on vuonna 1993 Feran koripallojaoston pohjalta perustettu koripallo-organisaatio. Raumalainen koripallo käänsi uuden sivun historiassaan kesällä 2018, kun Rauma Basketin pojat ja Kaaron Roiman tytöt yhdistyivät yhdeksi seuraksi. Nyt syntynyt uusi koripalloseura Rauma Basket ry eli RaBa liikuttaa viikoittain lähes 200 lasta ja nuorta sekä naisten ja miesten harrastejoukkueita. Kaikkiaan seuran toiminnassa on mukana yli 300 aktiivia.

Sen, minkä Susijengi teki valtakunnallisella tasolla lajin tunnettuudelle, tekee nyt RaBa Rauman talousalueella! Me satsaamme ammattitaitoiseen valmennukseen, jolla luodaan vahva ja kannustava seurakulttuuri. Meillä jokainen pelaaja kohdataan yksilönä, ja pelaamisen tavoitteena on vahvistaa terveellisiä elämäntapoja sekä lasten ja nuorten liikunnan harrastamista.

Rauma Basket tarjoaa pojille ja tytöille joukkueet mikroista aina aikuisten joukkeisiin. Lisäksi tarjoamme Pikkusudet-koripallokoulun 5–7-vuotiaille. Lue lisää joukkueista ylhäällä olevan valikon kautta!