Et ole yksin!

RaBassa ketään ei jätetä ulkopuolelle. 

Kaikilla on oikeus tulla huomioiduksi. 

Rauma Basket on mukana Et ole yksin hankkeessa, jonka avulla haluamme ennältaehkäistä epäasiallista käytöstä urheilussa. Jokaisella on oikeus nauttia urheilusta turvallisesti, sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti.

Meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle ja syrjinnälle. Haluamme olla mukana tekemässä työtä sen eteen, että nyt ja jatkossa kaikilla olisi hyvä olla seurassamme. Tavoitteena että kaikilla olisi mahdollisuus harrastaa turvallisessa ympäristössä omana itsenään. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Mikä on Et ole Yksin-kampanja

Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa. Päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalista häirintää ja kaikenlaista väkivallan kokemuksia urheilussa.

Et ole yksin -palvelu tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huotajille. 

Lue lisää Et ole yksin!

Mikäli havaitset seurassa kiusaamista, häirintää, tai muuta epäasiallista käytöstä, ota yhteyttä tuntemaasi aikuiseen. Se voi olla valmentaja, joukkueenjohtaja, vanhempi tai joku muu turvallinen aikuinen. Mikäli et uskalla ottaa asiaa esille itse, voit myös jättää anonyymisti palautteen tämän linkin kautta