Valmentajien koulutus 29.-30.6.2024

16.5.2024

Juniorivalmennusverkosto jalkautuu Raumalle – Vili Suntinen Rauma Basketin vieraana 29.–30.6., ilmoittaudu mukaan kahden päivän koulutukseen


Helsingin NMKY:ssä ammattivalmentajana työskentelevä Vili Suntinen saapuu Raumalle jakamaan oppejaan niin Rauma Basketin kuin muidenkin lähiseurojen valmentajille kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 29.–30.6.

Tällä kaudella Namikan 17-vuotiaat pojat SM-hopealle valmentanut ja lisäksi P11 poikia valmentava Vili kuuluu myös Juniorivalmennusverkostoon (JVV). Kyse on Koripalloliiton ja Assist Centerin hankkeesta, joka keskittyy 10–15-vuotiaiden valmennuksen kehittämiseen ympäri Suomen. Juniorivalmennusverkoston tavoitteena on levittää oppia ja kokemuksia erittäin laajasti verkostoon kuuluvien valmentajien järjestämillä seurarajat ylittävillä kerhotapaamisilla. Kaikki JVV:n jäsenet ovat suorittaneet HKVT-tutkinnon, ja heidät valitaan verkostoon vuodeksi kerrallaan. Vili toimii JVV:ssa nyt toista vuotta.

Vili Suntisen on Raumalle kutsunut Rauma Basket, mutta kutsumme myös muiden seurojen valmentajia mukaan. Rauma Basketin valmentajille koulutus on ilmainen, muiden seurojen valmentajille osallistuminen maksaa 30 € per henkilö. Koulutuksen lisäksi viikonloppuun kuuluu lounas molempina päivinä ja mahdollisuus saunomiseen lauantaina. Lisäksi lauantaina järjestetään yhteinen illallinen, joka on kaikille osallistujille omakustanteinen.


Koulutuksessa keskitytään kolmeen eri aihealueeseen:

 1. Oppimisen tehokeinot
 2. Ideoita juniorijoukkueen pelikirjaan
 3. Koripalloilevan nuoren fyysinen harjoittelu

OHJELMA

La 29.6. Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4): Oppimisen tehokeinot

 • 10–12 Aloitus ja koulutus, osa 1
 • 12–13 Lounas
 • 13–14.30 Koulutus, osa 2
 • 15–18 Saunomista ja yhdessäoloa Messi-saunalla (Valtakatu 3–5, hotelli Raumanlinnan sisäpiha)
 • 18.30 Pöytävaraus omakustanteiseen illalliseen

Su 30.6. Lähdepellon urheilukeskus (Kodisjoentie 91): Juniorijoukkueen pelikirja, fysiikkaharjoittelu ja esimerkki jaksosuunnitelmasta

 • 11–13.30 Koulutus, osa 1
 • 13.30–14.30 Lounas
 • 14.30–17 Koulutus, osa 2

TIIVISTYS:

 • Mitä? JVV-valmentaja Vili Suntisen koulutus Rauma Basketin ja lähialueen seurojen valmentajille aiheista “Oppimisen tehokeinot, juniorijoukkueen pelikirja ja fyysinen harjoittelu”
 • Missä? Raumalla: Kuovin nuorisotalolla, keskustassa ja Lähdepellon urheilukeskuksessa
 • Milloin? Lauantaista sunnuntaihin 29.–30.6.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.6.2024 täyttämällä alla oleva lomake.

Ilmoittautuminen on sitova. 


 

Osallistujan tiedot

Muu ohjelma

Maksajan tiedot

Rauma Basketin valmentajille koulutus on ilmainen, muiden seurojen valmentajille osallistuminen maksaa 30 € per henkilö. Koulutuksen lisäksi viikonloppuun kuuluu lounas molempina päivinä ja mahdollisuus saunomiseen lauantaina.

Laskutus