Tutustu tukijaan: OP Länsi-Suomi – elämääsi varten. - Rauma Basket kiittää yhteistyökumppania tuesta

16.6.2021

Rauma Basketin yksi merkittävistä pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on OP Länsi-Suomi. Arvostamme ja kiitämme suuresti OP Länsi-Suomen panostusta seuratoimintamme hyväksi. Yhteistyökumppaniemme tuki on merkittävässä roolissa tukemassa Rauma Basketin seuratoiminnan laadukkuutta, elinvoimaisuutta sekä jatkuvaa kehittymistä.

Rauma Basketin ja OP Länsi-Suomen yhteistyö näkyy mm. joukkueiden peliasuissa sekä pelitapahtumissa. Tunnelmia eri ikäisten peleistä edeltäviltä kausilta.

OP Länsi-Suomi – elämääsi varten

OP Länsi-Suomi on paikallinen, kotimainen finanssialan moniottelija. Perustehtävämme osuustoiminnallisena yrityksenä on edistää suomalaisen elämänrikkauden perustuksia: oman toimialueemme hyvinvointia, taloudellista menestystä sekä paikallista elinvoimaa. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme mukana mahdollistamassa elämyksiä niin liikunnan kuin kulttuurinkin saralla. Lasten ja nuorten liikunnan ja seuratoiminnan tukeminen on osa jatkuvaa paikallista tekemistämme ja arjen vastuullisuutta. 

- Seuratoiminnan tukeminen on meille tärkeää. Seurat liikuttavat päivittäin satoja ihmisiä toimialueellamme ja on hienoa olla mukana mahdollistamassa tätä, toteaa varatoimitusjohtaja Esa Sainio OP Länsi-Suomesta.

Rauman alueella OP Länsi-Suomi tarjoaa kattavat ja asiantuntevat ratkaisut niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin elämän eri tilanteisiin. Oli kyse sitten lainoista, maksamisesta, säästämisen sekä sijoittamisen ratkaisuista, varallisuutesi hoidosta, Private-palveluista tai lakipalveluista. Perheen kodin ja yrityksen toiminnan turvaamiseen löytyy Pohjola Vakuutuksen vakuutuspalvelut. Tytäryhtiö OP Kodin vuokravälitys-, kiinteistönvälitys- sekä isännöintipalvelut mahdollistavat kaikki asumisen palvelut saman katon alta. 

- Asiakkaiden arki on helpompaa, kun asiat saa hoidettua yhdellä kertaa. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat myös tuntuvia alennuksia pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä uudistuneet sijoittamisen edut. Käytännössä voisi todeta, että mitä enemmän asioi, sitä enemmän hyötyy. Asioinnista kertyviä OP-bonuksia voi käyttää palveluiden maksamiseen. Omistaja-asiakkaana saa myös etua ja alennuksia paikallisten yrityskumppaneidemme palveluista ja tuotteista. Ne löytyvät kätevästi OP-mobiilista, Sainio kertoo.

Kasvollisuus ja yhdessä tekeminen ovat arjen kulmakiviä OP Länsi-Suomessa. Pankin asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löytyvät pankin verkkosivuilta osoitteesta op.fi/lansi-suomi/soitasuoraan. Tällä mahdollistetaan, että asiakkaat voivat saada tarvitsemansa asiantuntijan avun mutkattomasti.

Kasvollisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät OP Länsi-Suomen toiminnassa. Kuva OP Länsi-Suomen Rauman konttorilta.

Yhteystiedot ja aukioloajat 
www.op.fi/lansi-suomi

Tutustu meihin Facebookissa ja Instagramissa!