Rauma Basket ottaa koronapassin käyttöön

22.11.2021

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt määräyksen uusista kokoontumisrajoituksista Satakunnassa. Aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnassa. Määräys on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella 22.11.-22.12.2021.

Rauma Basketin hallitus on päättänyt ottaa koripalloliiton suosituksen mukaisesti koronapassin käyttöön kaikissa seuran kotiotteluissaan 22.11. alkaen. Tavoitteena on pelata pelit mahdollisimman turvallisesti ja mahdollistaa yleisön pääsy paikalle. Pyydämme että ottelutapahtumiin saapuvat katsojat lataavat koronapassin mobiililaitteelle etukäteen tai tulostavat sen paperisena mukaansa. Koronapassin esittämisen yhteydessä tulee olla valmis esittämään myös virallisen henkilöllisyystodistuksen. Koronapassi tarkastetaan tilaisuuteen saapumisen yhteydessä kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta.

Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön:

·         Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta https://www.kanta.fi/koronapassi  

·         Tallenna koronatodistus puhelimeesi tai tulosta se mukaasi.

·         Koronatodistus tarkastetaan ulko-ovella peliin saavuttaessa.

·         Koronapassina toimii Omakannasta ladattu EU:n koronatodistus.

Saavuthan pelitapahtumiimme vain täysin terveenä. Kaikissa tapahtumissamme noudatetaan myös hygieniasuosituksia, kuten hyvää käsihygieniaa sekä kasvomaskin käyttöä.

Kysymyksiin ja tiedusteluihin aiheesta vastaa seuran hallitus, info@raumabasket.fi.