RaBan minijoukkueet kaipaavat koripallovalmentajia

18.5.2020

Rauma Basketin molemmat mini-ikäisten joukkueet eli minitytöt ja minipojat kaipaavat ensi kaudelle valmentajia!

Kaudella 2020–2021 mini-ikäisiä ovat 2010 ja 2009 syntyneet pelaajat. Nämä ikäluokat ovat RaBassa tällä hetkellä valmentajia vailla, kun minijoukkueiden tämänhetkiset valmentajat siirtyvät vanhempiin ikäluokkiin.

Mini-ikäisissä koripalloilun into ja tekemisen ilo ovat käsinkosketeltavia. Sekä minit että mikrot (joista nuorempi ikäluokka nyt siirtyy mineihin) ovat pelanneet kuluneella kaudella läntisen alueen sarjoja ja treenanneet ahkerasti.

Molempiin joukkueisiin tarvitaan niin vastuuvalmentaja kuin apuvalmentajiakin. Vastuuvalmentajalla koripallon perustaidot on hyvä olla hallussa, apuvalmentajalle taas riittää into lasten kanssa tekemiseen ja opettamiseen. Ota ihmeessä yhteyttä, niin mietitään, mikä sinun roolisi voisi olla!

Harjoituksia mini-ikäisillä on 2-3 kertaa viikossa, ja mikäli sarjaan mennään, pelitapahtumia tulee viikonloppuisin silloin tällöin. Valmentajille seura pystyy maksamaan pienimuotoista korvausta esimerkiksi matkakulujen muodossa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot minipoikien valmentamisesta kiinnostuneille: Panu Niemi, p. 040 177 9799 (puhelu/WhatsApp)
Lisätiedot minityttöjen valmentamisesta kiinnostuneille: Joosua Lehtinen, p. 040 861 7291 (puhelu/Whatsapp)

Sähköpostiyhteydenotot: info@raumabasket.fi (Seuran sähköpostiosoitteeseen voit laittaa myös viestiä, jos olet kiinnostunut valmentamisesta ylipäätään missä tahansa joukkueessa!)