Tutustu tukijaan: KollanPojat mahdollistaa paitsi laadukasta rakentamista, myös raumalaista koripalloilua – Rauma Basket kiittää tuesta

28.5.2021

KollanPojat näkyy niin RaBan peliasuissa kuin kentänlaitamainoksissakin. Yhteistyön ja tuen merkitys on pienelle seuralle suuri. Kiitos, KollanPojat!

Vaikka Rauma Basketin peliasuihin painetut yhteistyökumppaneiden logot eivät koronan riivaamalla kevätkaudella ole juuri pelikentillä päässeet näkymään, ovat kumppanit eläneet seuran mukana koronasta huolimatta.

Yksi seuran merkittävistä ja monivuotisista yhteistyökumppaneista on KollanPojat Oy, Rauman Kollassa kaikkia rakentajia luotettavasti palveleva täyden palvelun rakennuspalveluliike. KollanPojat on tukenut seuran toimintaa myös tällä vaikealla kaudella, mistä olemme heille velkaa ison kiitoksen!

KollanPoikien yritystoiminnassa uskotaan samanlaisiin asioihin kuin Rauma Basketin urheilutoiminnassa: laatuun, luotettavuuteen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaamiseen.

Lue alta KollanPoikien yritysesittely. Rauma Basket suosittelee kaikissa rakentamistarpeissa kääntymään KollanPoikien puoleen!

KollanPojat Oy:n yrittäjä Antti Leinonen painottaa laajojen valikoimien ja laadukkaan asiakaspalvelun merkitystä. Kuva: Samuli Ahtiainen

KOLLANPOJAT – KOLLAN KAUTTA JO 35 VUOTTA!  

KollanPojat Oy on täyden palvelun rakennustarvikeliike ja jokaisen rakentajan luotettava kumppani. Oli kyseessä sitten omakotitalo, mökki tai piharakennus, suuri tai pieni urakka, meiltä löydät tarvitsemasi tuotteet ja ammattilaisten avun onnistuneen projektin toteuttamiseen.

Tavoitteenamme on palvella jokaista rakentajaa yksilöllisesti tämän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kokeneen henkilökuntamme avulla urakallesi löydetään parhaat ja kustannustehokkaat rakentamisen ratkaisut.

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia. Pyrimme kehittämään palvelujamme ja laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Näin kaikki rakentamiseen liittyvät ratkaisut löytyvät yhden yrityksen, KollanPoikien, alta.

Edessä rakennusprojekti? Säästä aikasi olennaiseen ja käänny raumalaisen asiantuntijan puoleen 

Kun edessä on rakennusprojekti, eivät hyvät tarvikkeet yksin riitä. Tuotteita pitää sahata, katkoa, pakata ja kuljettaa määränpäähän. KollanPojat palvelee kaikilla näillä osa-alueilla, jotta rakentaja saa keskittää aikansa työn alla olevaan projektiin.

KollanPojat tunnetaan Rauman seudulla luotettavana ja laadukkaana toimijana. Laajat tuote- ja palveluvalikoimat sekä ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelu ovat kaiken toiminnan keskiössä. Näitä asioita painottaa myös yrittäjä Antti Leinonen.

– Tykkään siitä, kun asiakas tulee myymälään ja antaa jonkin kinkkisen tehtävän etsiä jokin tietty juttu tai löytää ratkaisu hänen pulmaansa. Parasta on se hetki, kun sen ratkaisun onnistuu löytämään ja saa asiakkaan tyytyväiseksi, Leinonen hymyilee.

Yli 20 vuotta Kollassa työskennellyt Leinonen on vastannut KollanPoikien toiminnasta yhdessä puolisonsa Anni Kelhän kanssa vuodesta 2008 lähtien. Kelhä hoitaa yrityksen reskontraa ja positiivisella tavalla erottuvaa markkinointia.

– Jatkuvuuden kannalta on tärkeää keksiä koko ajan uusia juttuja ja tapoja tehdä markkinointia. Ei saa jäädä polkemaan paikalleen. Hyvin tehty työ ja toimivat palvelut ovat kuitenkin loppujen lopuksi sitä parasta markkinointia, Kelhä painottaa.

Paikallisuus on yksi KollanPoikien tärkeistä luottamustekijöistä.

– Paikallisen toimijan on oltava luotettava, muuten tie on hyvin lyhyt. Asiakkaamme tuntevat meidät ja me tunnemme heidät, joten me myös tiedämme heidän tarpeensa, Kelhä muistuttaa.

KollanPoikien valikoima on laaja. Moni yllättyy kuullessaan, että puutavarastaan tunnetusta kaupasta saa myös maaleja – vaikka yrityksen sloganhan kuuluu "puut ja pali muut"! Kuva: Samuli Ahtiainen

Saman katon alla säästyy aikaa

Täyden palvelun rakennustarvikeliike on jokaisen rakentajan luotettava kumppani. KollanPojista löytyy tuotteet ja tarvikkeet kaiken kokoisiin urakoihin. Kokonaisvaltainen palvelu on asia, jota asiakkaat arvostavat.

Viime keväänä tehdyn 120 neliön laajennuksen myötä runsaasti uutta tilaa saaneen myymälän puolella asiakkaita palvelevat yrittäjäpariskunnan lisäksi Max-Johan Johansson ja Juha-Matti Saario.

– Kun käytännössä kaikki löytyy saman katon alta, säästyy asiakkaalla enemmän aikaa itse työn alla olevaan projektiin. Toisinaan tähän tulee joku joka yllättyy siitä, että meiltä saa myös esimerkiksi maaleja. Ensin haetaan puutavaraa ja kun tullaan myymälään, yllätytään positiivisesti, kun hoituu tämäkin puoli samalla reissulla, Johansson kertoo.

KOLLANPOJAT PALVELEE

Asiantuntijan vinkit

Meiltä saat toimivat vinkit monenlaisiin rakennusprojekteihin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tarvikkeet.

Rakennuslevyjen sahaus

Sahaamme laajasta valikoimastamme löytyvät liimapuu-, vaneri- ja melamiinilevyt sekä muut tuotteet haluamiisi mittoihin.

Katkontapalvelu

Katkomme meiltä tilaamasi puutavarat valmiiksi mittoihin. Tämä säästää aikaasi ja tavarat on helpompi kuljettaa kohteeseen oikeassa koossa.

Tuotteiden keräys

Keräämme tarvitsemasi puutavarat veloituksetta valmiiksi nippuun odottamaan noutoa. Ilmoita meille millaisella kalustolla olet tulossa noutamaan tavaroita, niin osaamme huomioida myös mahdolliset kuljetusvälineen aiheuttamat rajoitukset.

Kuljetuspalvelu tai lainaperäkärry

Kuljetamme kaikki suuremmat kuormat puolestasi edullisesti kohteeseen talon kalustolla. Halutessasi voit myös lainata yritykseltämme asiakasperäkärryn tavaroidesi kuljettamiseen.

Tarjouslaskelma

Laskemme tarjouksen haluamillesi tuotteille ja palveluille. Voit jättää tarjouspyynnön kätevästi osoitteessa www.kollanpojat.fi olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Saat vastauksen tarjouspyyntöön 1–2 arkipäivän kuluessa.

YHTEYSTIEDOT JA AUKIOLOAJAT

KollanPojat Oy

Rakentajantie 42, 26560 Kolla

Avoinna: Ma-Pe klo 8.00-17.00 ja La klo 9.00-13.00

(Talvella 1.12.-28.2. Ma-To 8.-17.00,  Pe 8.-18.00 ja la suljettu)

Puh. 02 823 4244

kollanpojat@kollanpojat.fi

www.kollanpojat.fi

KollanPojat hoitaa kuljetukset niin isoille yritysasiakkaille kuin yksityisille kuluttajillekin – kaikille tarpeen mukaan. Kuvassa yrityksen kuljetuksista vastaava Henrik Leino. Kuva: Samuli Ahtiainen