Viikonlopun tulokset: maukkaat kotivoitot RaBan miehille ja U16-pojille

11.2.2020

U16-pojista kolme oli sairastuvalla, mutta niin vain seitsenhenkinen kokoonpano taisteli voiton kotiin. Kuvat: Ramona Raynor-Karjalainen

Rauma Basketin kotipeleissä miehet ja U16-pojat nappasivat voitot kotiin viikolla 6.

Miesten perjantaisessa pelissä Raumanmerellä panokset olivat kovat, sillä RaBa sai vastaansa sarjakärki TuTon. Komealla pelillä kotijoukkue paransi asemiaan kolmosdivarin kärkikahinoissa, kun turkulaiset kaatuivat lukemin 87–76. RaBa on nyt sarjataulukossa toisena tuloksella 7/3. TuTo on pelannut ja voittanut yhden pelin enemmän (8/3), joten tunnelma on lievästi sanottuna tiivis.

Myös U16-pojat näyttivät vastustajille pelaamisen mallia Raumanmerellä lauantaina. Joukkueesta kolme pelaajaa oli sairastuvalla. Sitäkin sitkeämpi seitsenhenkinen kokoonpano kukisti RaLun 78–61 kotiyleisön edessä.

Viikonloppuna myös Raumanmerellä pelannut naisten kuntokorisjoukkue RaBakuntoiset taipui porilaiselle BC Sisulle 30–45. U14-tyttöjen joukkue taas hävisi Uralle 52–73. 

Mikropojat vierailivat kahden sarjan peleissä Porissa ja Uudessakaupungissa. Mukaan tarttui yksi voittokin 2010 syntyneiden sarjassa, ja ennen kaikkea kokemus karttui! Pelirohkeutta kävivät hakemassa myös minitytöt Kaarinassa ja mikrotytöt Forssassa.

Sunnuntaina vieraspeleissä mittelivät myös U17-pojat, jotka kärsivät kirvelevän tappion Kauhajoella. Karhu Basket voitti RaBan 83–71. Naisten joukkue taas taisteli Nokialla Off Ballersia vastaan häviten lopulta 83–40.

Tällä viikolla Raumanmerellä pelataan kolme matsia: U19-pojat pelaa Vilpasta vastaan lauantaina klo 15, naiset Forssan Alkua vastaan heti perään klo 17 ja U17-pojat KTP:tä vastaan sunnuntaina klo 14. Tervetuloa jälleen peleihin!