Tutustu tukijaan: Elämänturvayhtiö LähiTapiola Länsi-Suomi – Rauma Basket kiittää tuesta

30.6.2021

Elämänturvayhtiö LähiTapiola Länsi-Suomi on RaBalle merkittävä yhteistyökumppani. LähiTapiola Länsi-Suomella on ollut tärkeä rooli RaBan seuratoiminnan pitkäaikaisena mahdollistajana. Lue alta lisää LähiTapiola Länsi-Suomesta sekä yhteistyökumppanuudestamme.

Elämänturvayhtiö LähiTapiola Länsi-Suomi

LähiTapiola Länsi-Suomi syntyi vuoden vaihteessa 2021 LähiTapiola Lännen ja LähiTapiola Satakunnan yhdistymisen myötä. Olemme asiakkaidemme omistama elämänturvayhtiö. Perustehtävämme on tehdä joka päivä parhaamme omistaja-asiakkaidemme elämän ja liiketoiminnan turvaamiseksi. Tehtävämme on turvata omistaja-asiakkaidemme terveys, talous ja omaisuus varmistamalla heille oikea ja riittävä suoja elämän heilahteluja varten.

Meiltä asiakkaat saavat aidosti välittävää palvelua henkilökohtaisesti, digitaalisesti ja paikallisesti koko läntisen Suomen alueella. Uskomme, että juuri ensiluokkaisen asiakaskokemuksemme ansiosta olemmekin esimerkiksi autovakuuttamisen markkinajohtaja alueellamme. Vakuuttamisen lisäksi meidän kauttamme saat käyttöösi useana vuonna palkitut säästämisen ja sijoittamisen ratkaisumme. Laajentumisemme myötä meidän on nyt mahdollista tarjota myös piensijoittajille tuotteita, jotka aiemmin ovat olleet vain suursijoittajien saatavilla.

Paikallisena yhtiönä toimintaamme kuuluu olennaisesti myös lasten ja nuorten harrastusten ja seuratoiminnan tukeminen. Olemme sponsoroinnin ohella järjestäneet seuran jäsenille alkusammutus- ja ensiapukoulutuksia, sillä elämä on muutakin kuin koulunkäyntiä ja koripalloa. Koskaan ei tiedä, milloin vahinko sattuu ja silloin oma tai pelikaverin antama ensiapu taikka sammutustaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tiesitkö, että vakuuttamalla itsesi LähiTapiolassa autat samalla myös Rauma Basketia? RaBa:n nettisivujen etusivulta voit varata ajan vakuutusten tarkistukseen. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta päivittämällä vakuutuksesi tai siirtämällä ne LähiTapiolaan kasvatat tapaamisen tuomaa sponsoritukea.

Mielellämme autamme sinua turvaamaan elämäsi, onpa sitten kyseessä omaisuuden tai henkilöiden vakuuttaminen taikka säästäminen ja sijoittaminen.

LähiTapiola Länsi-Suomi
Kalliokatu 2
26100 Rauma
puh. 030 600 7000
lahitapiola.fi