Poikkeustilassa kohti kesätreenejä

19.5.2020

Koko yhteiskunta on ollut viimeisen kahden kuukauden ajan poikkeustilassa, joka jatkuu edelleen. RaBankin joukkueharjoitukset loppuivat koronavirusepidemian vuoksi maaliskuun puolivälissä hallituksen suositusten ja rajoitusten vuoksi. Asiasta ei täällä nettisivujemme uutispalstalla ole ollut mainintaa (mitä tiedottaja vilpittömästi pahoittelee), mutta asiasta on pysytty yhteydessä niin sosiaalisessa mediassa kuin suoraan pelaajien ja toimihenkilöiden kanssa.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kesällä päästään treenaamaan kutakuinkin normaalisti. Rauman kaupunki avaa liikuntasalit kesäkuun alussa, ja myös RaBan joukkueille on varattu kesätreenivuoroja Raumanmeren saliin. Lisäksi osa joukkueista harjoittelee myös juoksutekniikkaa Otanlahdessa ja fysiikkatreenejä tehdään ulkosalla muuallakin.

Kevät on ollut poikkeuksellinen, ja eteenpäinkin jatketaan tilanteen vaatimalla varovaisuudella ja maalaisjärjellä. Pelaajiemme sekä valmentajiemme ja muiden seuratoimijoiden terveys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Myös seuran kevätkokous järjestetään ensi viikolla etäyhteyksillä, ja siitä on tiedotettu seuran jäseniä suoraan.

Kuljetaan yhdessä kohti koripallokesää 2020! Tervetuloa mukaan!

P.S. RaBan minityttö- ja minipoikajoukkueet tarvitsevat ensi kaudelle valmentajia! Asiasta lisää erillisessä uutisessa täällä.