Pikkusudet -koriskoulu alkaa jälleen tammikuussa

20.12.2022

Pikkusudet-koriskoulu alkaa pe 13.1.2023

Tervetuloa mukaan pikkusudet-koriskouluun! Rauma Basketin koriskoulu on osa Suomen Koripalloliiton virallista Pikkusudet-koriskouluperhettä. Koriskoulun tarkoituksena on edistää lasten liikkumista sekä tutustuttaa lapset koripalloon leikkimielisellä tavalla. Koripalloleikkikoulun pääpaino on koripallossa, ja tunneilla kehitetään monipuolisesti liikunnallisia taitoja ja harjoitellaan joukkueessa toimimista. Jokainen koriskoululainen saa oman pallon sekä Pikkususi-tuotteen.

Pikkusudet-koriskoulu jatkuu Kaaron koululla perjantaisin 13.1.2023. (Sorkanmaantie 51, 26410 Kaaro). 

2016-2017 vuotiaat klo 17:00-17:55

 Koripallokoulun hinta on 30 euroa, joka sisältää seuran jäsenmaksun sekä koripallokoululisenssin. Jokainen koriskoululainen saa oman pallon sekä Pikkususi-tuotteen. Kauden 2022-23 Pikkususi-tuote on juomapullo. 


Koripallokoululisenssi sisältää vakuutuksen (mikä edellyttää henkilötietojen keräämisen). Tieto kerätään vain vakuutusta varten.


Lisätietoa info@raumabasket.fi.

Ilmoittautuminen koripallokouluun on nyt auki. Tervetuloa mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN:

​Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan myClub ID, jolla jatkossa kirjaudutaan sisään Rauma Basket ry:n myClub-sivuille. Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa osassa. 

1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID (huoltajan tiedot)

2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan (lapsen) tiedot 

​Mikäli sinulla on jo myClub ID, voit käyttää samaa ID:tä ilmoittautuessasi tapahtumaan. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo tili olemassa ja pyytää kirjautumaan sisään.

Ilmoittaudu mukaan tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠