Katukoris toi iloa ikäihmisille – RaBa ja Osuuskauppa Keula järjestivät Tilipäivän kunniaksi yhteisöpelin

10.6.2024

Rauma Basketin minitytöt pääsivät ottamaan toisistaan mittaa katukoriksessa. Voitto ei ollut kuitenkaan tärkeintä, vaan pelaamisen ilo.

Metsolinnan vanhustentalon asukkaat pääsivät maanantaina näkemään koripallon iloa ja yhteisöllisyyttä aivan lähietäisyydeltä, kun Rauma Basketin minitytöt ja U14-pojat valtasivat Metsolinnan parkkialueen katukoristurnauksen merkeissä.

Turnauksessa miteltiin poikien sarja ja tyttöjen sarja.

"Turnaus alkoi pienellä vesisateella, jatkui tuulenpuuskilla ja päättyi kauniiseen auringonpaisteeseen. Kaiken kaikkiaan tosi kiva tapahtuma, jossa hymyjä nähtiin niin vanhempien kuin nuorempienkin kasvoilla", kertaa Rauma Basketin valmentaja Juho Läntinen.

Kyseessä oli niin sanottu yhteisöpelipäivä, joka on Rauma Basketin tukijoille mahdollisuus laittaa hyvä kiertämään. Tämän yhteisöpelin Metsolinnan asukkaille tarjosi Osuuskauppa Keula, joka on myös yksi Rauma Basketin pääyhteistyökumppaneista.

Ajankohta sattui Keulalle sopivasti: pelipäiväksi osui Tilipäivä, kesäkuun kymmenes päivä.

Yhteisöllisyys onkin tärkeässä roolissa niin koripallossa kuin osuuskauppatoiminnassakin.

"Osuuskauppa Keula haluaa tehdä Rauman seudusta paremman paikan elää. Vihreä sydämemme sykkii asiakasomistajien arjessa ja juhlassa, iästä riippumatta. Halusimme olla mahdollistamassa tätä hienoa tapahtumaa, jonka Rauma Basket järjesti kesäkuun Tilipäivänä", toteaa Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio.

Vuorovaikutus olikin päivän parasta antia.

"Tarinoita siinä kerrottiin puolin ja toisin. Vanhukset muistelivat, miten on vaikkapa pesäpalloa pelattu joskus nuoruudessa, ja että onpa hienoa kun vielä pelataan ja urheillaan niin ahkerasti", sanoo Juho Läntinen.

Katso alta löytyvästä galleriasta kuvat Tilipäivän yhteisöpelistä! Kuvat: Jussi Hietikko