Henrik Dettmann -korisleiri 7.-9.6.2024

9.4.2024

Henrik Dettmann -korisleiri Raumalla 7.–9.6.2024 🏀💙⁠


Tule mukaan korisleirille, jota luotsaa huippukoripallovalmentaja Henrik Dettmann! ⁠

Leiri on tarkoitettu kaikille koripallosta kiinnostuneille 2006-2013 syntyneille tytöille ja pojille. ⁠

⁠Leirin sisältö on suunniteltu niin, että se sopii kaiken tasoisille pelaajille. Keskiössä on yksilötaidon kehittäminen erilaisten pienpelien avulla ja tietenkin hauskanpito! Leirillä pelataan myös erilaisia pelejä ja kesälajeja ulkona.⁠

⁠Leirin tavoitteena on tuoda pelaajille onnistumisen iloa sekä kivaa yhdessä tekemistä!⁠

Henrik Dettmannin lisäksi leirillä on mukana Mirka Dettmann, Anton "Ponttis" Mirolybov sekä Rauma Basketin juniorivalmentajia. ⁠

Henrik Dettmann on eräs suomalaisen urheiluhistorian meritoituneimmista valmentajista. Hän luotsasi Saksan maajoukkueen MM pronssille vuonna 2002 ja hän valmensi suomen koripallomaajoukkuetta yhtäjaksoisesti 23 vuoden ajan. Seurajoukkueita Dettmann on valmentanut Suomen lisäksi Saksassa, Ranskassa ja Turkissa. Nykyään Dettmann toimii Koripalloliiton valmennuksen johtajana ja Susijengin valmennuksen apujoukoissa.

Mirka Dettmann on entinen koripallopelaaja, joka on urallaan pelannut muun muassa naisten Euroliigassa sekä naisten EuroCupissa. Suomessa hän saavutti EBTn riveissä Suomen cupin hopeaa vuonna 2007, Suomen cup-mestaruuden vuonna 2010 ja SM-pronssia vuonna 2011. Pelaajauran jälkeen hän on toiminut valmentajana ja on ollut mukana naisten maajoukkue Susiladiesin valmennustiimissä vuodesta 2012.

Helsinkiläislähtöinen Anton Mirolybov on viime vuodet viihtynyt Itävallassa. Viimeisen neljän vuoden aikana Gmunden on voittanut kaksi Itävallan liigan mestaruutta, yhden cup-mestaruuden ja kaksi supercupin mestaruutta sekä sijoittunut kerran hopealle. Lisäksi Mirolybov on nimetty Bundesliigan vuoden valmentajaksi keväällä 2021 ja 2023. Mirolybov on ammattilaisvalmentajauransa aikana valmentanut Itävallan lisäksi mm. Suomessa, Saksassa ja Luxemburgissa.


Leiri järjestetään pe-su 7.-9.6.2024 kello 9.00 - 16.00.⁠

Leiripaikkana toimii Raumanmeren koulu, sekä lähialueiden liikuntapaikat.

Leirin hinta 120 euroa. Hinta sisältää ohjatun toiminnan, lämpimän aterian, välipalan, vakuutuksen ja leiripaidan. Leirille mahtuu maksimissaan 75 pelaajaa ja pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Ilmoittautuminen aukeaa myClubin kautta Rauma Basketin pelaajille torstaina 11.4.2024 klo 17.00.

Ilmoittautuminen aukeaa muille pe 12.4.2024 klo 17.00, mikäli paikkoja on jäljellä.