Kevätkokous

Nyt on taas se aika vuodesta, kun pääset vaikuttamaan Rauma Basket ry:n toimintaan osallistumalla kevätkokoukseen. Olet lämpimästi tervetullut!

Rauma Basket Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 26.3.2022 klo 14.00 Raumanmeren peruskoulun auditoriossa (Pyynpäänkatu 27). Kevätkokoukseen voivat osallistua kaikki seuran jäsenet, juniori-ikäisten pelaajien tapauksessa (myös) vanhemmat. Kevätkokous on jokaisen seuran jäsenelle suunnattu tapahtuma, jossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan meidän seuran tulevaisuuteen.

Kevätkokouksessa valitaan nyt ensimmäistä kertaa kaksivuotinen puheenjohtaja. Lisäksi yhdistyksen johtoryhmään kaivataan uutta väkeä erovuoroisten jäsenten tilalle. Uusilta jäseniltä toivotaan ennen kaikkea halua kehittää raumalaista koripalloa sekä tahtoa ja aktiivisuutta toimia tämän tavoitteen eteen. Ymmärrys itse lajista ja seuran toiminnasta sekä talousasioista ei ole välttämätöntä, mutta auttaa toki onnistumaan tehtävässä. Jos olet kiinnostunut toimimaan Rauma Basket ry:ssä, kevätkokous on oikea hetki lähteä toimintaan mukaan! Tavoitteena olisi, että jokaisesta joukkueesta olisi aktiivisia vanhempia toiminnassa mukana. Lähde rohkeasti mukaan ja ilmoita kiinnostuksesi tämänhetkiselle puheenjohtajalle Heidi Westerholmille. Lisätietoja saat myös Heidiltä sekä muilta johtoryhmän jäseniltä tai sähköpostitse osoitteesta info@raumabasket.fi. Johtoryhmän nykyiset jäsenet ja yhteystiedot löytyvät seuran nettisivuilta.

Kokouksen materiaalit:

Kokouksen materiaalit lisätään tänne viimeistään 7vrk ennen kokousta.