Rauma Basket ry kiittää kaikkia tukijoitaan.

 

Teidän ansiostanne RaBa pystyy toimimaan ja siten monipuolistamaan Rauman urheilutarjontaa.

 

Alla on esitelty RaBa:n sponsoreita.

 

Jos olet kiinnostunut raumalaisen koripalloilun tukemisesta, ota yhteyttä:

info(a)raumabasket.fi

 

 

 

 

 

Tähän tulee lyhyehkö kuvaus yrityksestä, jos yritys niin haluaa. Viereen yrityksen logo.

Esimerkki Oy

 

1953 perustettu liike on pysynyt suvun omistuksessa aina tähän päivään saakka. Aluksi toiminta keskittyi polkupyörien korjaus- ja huoltopalveluihin. 80-luvulla myös muut liikunta- ja urheiluvälineet valtasivat liikkeen, ja nyt uudelle vuosituhannella yhtiöllä on yli 1000 neliön myymälä laajoine valikoimineen.

Pyörä-Nurmi Oy

 

Teollisuuden Voima Oyj on vuonna 1969 perustettu listaamaton julkinen osakeyhtiö, joka tuottaa sähköä omistajilleen omakustannushinnalla.

 

Yhtiö omistaa ja käyttää kahta ydinvoimalaitosyksikköä Eurajoen Olkiluodossa. Lisäksi TVO on osakkaana Meri-Porin hiilivoimalaitoksessa. Uusi ydinvoimalaitosyksikkö on rakenteilla Olkiluotoon.

TVO

 

Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä  ja koko konsernissa n. 500 alan ammattilaista. Satmatic Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekter:iä.

Satmatic Oy

 

Beacon Finland Ltd Oy is a privately held, independent naval architectural consulting company.

 

The company works primarily with ship-owners, shipyards and ship equipment manufacturers.

Beacon Finland Ltd Oy

 

 

BBMH Technology Oy is specialized in turnkey deliveries of SRF (Solid Recovered Fuel) production plants and solid fuel handling systems for power plants and cement kilns.

BMH Technology